Säästä lainakuluissa yhdistelylainan avulla

Yhdistelylainan avulla pääset yhdistämään kaikki nykyiset pienlainasi ja pikavippisi kätevästi. Klikkaa itsesi lainahakemukseen anna meidän auttaa sinua löytämään sopivin lainaratkaisu. Tutustumalla tarjouksiin et sitoudu mihinkään ja voit perua hakemuksesi milloin vain.

Yhdistä lainat yhdellä hakemuksella ja ole iloinen

Vaihda nykyiset luotot yhteen isoon, niin pääset lyhentämään yhtä edulllisempaa lainaa monen luoton sijaan.

Jos päätät hakea lainaa lainanvälittäjän kautta, riittää vain yksi hakemus. Saat tämän avulla monta tarjousta jopa 20 eri pankilta.

Lainanvälittäjän tarjoukset näet suoraan online-palvelussa ja voit valita näistä itsellesi sopivimman.

Yhdistelylaina
auttaa talouttasi jaksamaan

Teeme yhteistyötä monen eri lainayhtiön kanssa, joten löydämme sinulle aina edullisimman lainatarjouksen. Yhdistelylainasta saat apua nykyisten lainojen uudelleenrahoitukseen ja säästät samalla lainamenoissa.

Mikä on yhdistelylaina?

Mistä kannattaa hakea yhdistelylainaa?

Yhdistelylaina on isompi luotto jolla maksetaan pois vanhoja pien- ja pikalainoja. Tämäntyyppistä lainaa myöntävän usein isommat lainayhtiöt ja pankit. Kyseinen lainatuote tuli markkinoille vasta sen jälkeen kun pikavipit kiellettiin lakimuutoksen avulla. Ihmiset jotka oli aiemmin hakeneet monta vippiä eri paikoista, halusivat päästä eroin kalliista pienlainoista. Monen pienen vipin takaisinmaksu joka kuukausi tuotti monelle ongelmia ja oli kallista. Jos vipit siirtyivät perintään, tuli takaisinmaksusta vielä kalliimpaa. Yhdistelylainan avulla riittää, että maksat yhtä laskua yhteen paikkaan.

Säästä lainamenoissa

Yhdistelylainan avulla voit myös samalla säästä lainamenoissa, jos löydät lainayhtiön joka myöntää sinulle lainaa pienemmällä korolla. Lainojen yhdistämisessä kannattaa aina olla tarkka korkojen suhteen. Ei ole järkevää hakea lainaa korkeammalla korolla, vaikka olisikin helpompaa maksaa takaisin vain yhtä lainaa monen sijaan. Kannattaa myös katsoa paljonko maksat tilinhoitomaksuja kuukaudessa. Jos sinulla on jopa 10 eri lainaa ja kaikki veloittaa 5€ laskutuskulun kuukaudessa, tulee siitä iso summa per vuosi. Vaihtamalla vipit yhdistelylainaan, voit säästää vuodessa jopa 540€ jos maksat yhdistelylainaa takaisin yhdelle lainayhtiölle. Vain tämäkin säästö on kotiinpäin.

Vertaile kuluja ja korkoja

Lainayhtiön tarjoamaan korkoon kannattaa kiinnittää huomiota, kun on kyse isommasta lainasta. Yhdistelylainat myönnetään useimmiten 5-10 vuoden maksu-ajalla, joten korkon merkitys on tässä tapauksessa suuri. Kannattaa aluksi katsoa läpi kaikki nykyiset lainat ja näiden korot sekä kulut. Paras tapa on laatia kaikkien lainojen maksusuunnitelmat exceliin ja vertailla näiden yhteissummaa mahdolliseen yhdistelylainaan. Lainayhtiöt tarjoavat sivuillaan vain korkohaitaria, eikä tarkkaa korkoa. Esim. Bank Norwegian pyytää 6,99% – 21,99% korkoa lainahakijoiltaan. Tarkan korkoprosentin saat eteesi vasta kun olet täyttänyt koko hakemuksen loppuun ja saat lopullisen lainatarjouksen. Kaikilla lainayhtiöillä on kuitenkin sivuillaan esimerkkilaskelma lainoilleen. Bank Norwegianin on seuraavanlainen: “13,80 % korolla (todellinen vuosikorko 16,30 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 14 278 € ja kuukausieräksi 237,97 € (60 erää). Lainan avausmaksu on 95 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.” Jos haluat tehdä laskelmia ennen lainahakemuksen täyttämistä, voit hyvin käyttää lainaesimerkin mainitsemaa korkoa.

Seuraavassa osiossa käymme läpi miten yhdistelylainaa kannattaa hakea.

Yhdistelylainan hakeminen kannattaa nykyään aina aloittaa netistä. Omasta pankista voi aina myös kysellä onko heillä mahdollisuus auttaa myöntämällä isompaa lainaa vanhojen lainojen takaisinmaksua varten. Tässä kannattaa kuitenkin varautua pitkään hakemusprosessiin johon voi myös joutua lisäämään vakuuksia lainaa varten. Joissakin tapauksissa riittää vain, että sinulla on yhteishakija mukana hakemuksessa. Vakuudet tai yhteishakija mahdollistaa pienemmän koron yhdistelylainalle. Esim. Nordea tarjoaa vakuudellista kulutusluottoa asiakkailleen. Suurin haettava summa on kuitenkin van 10 000€, joten se ei ehkä riitä kaikille jotka haluavat yhdistää vanhoja lainojaan. Lainan esimerkkilaskelman todellinen vuosikorko on kuitenkin vain 2,4%, joten Nordean luotto on aina halvempi kuin Bank Norwegianin.
Lainan hinnastosta  huomaa kuitenkin, että lainalle tulee nopeasti lisäkuluja jos esim. eräpäivää täytyy muuttaa.

Yhdistelylainaa netistä

Lainan hakeminen netistä on nykyään paras vaihtoehto jos haluat käydä kaikki lainanmyöntäjät läpi ennen kuin päätät keneltä lainaa lopulta otat. Kaikkien lainafirmojen hakemukset ovat aikalailla samanlaisia. Markkinoilla on tällä hetkellä noin 10 eri firmaa jotka tarjoavat yhdistelylainaa, mutta niiden kaikkien läpikäynti vie aikaa. Lainan lopullisen hinnan saat selville vasta kun olet täyttänyt hakemuksen loppuun asti ja tunnistautunut verkkopankkitunnuksilla. Tämän lisäksi sinun täytyy toimittaa jonkinlainen tulotosite lainafirmalle, esim. palkkakuitti tai verotuspäätös. Jotkut lainafirmat tarjoavat mahdollisuutta käyttää Instantor-palvelua tulotietojen varmentamiseen.

Monen hakemuksen täyttäminen vie aikaa, joten kätevin tapa hoitaa lainojen kilpailutus on lainanvälittäjän kautta. Silloin riittää yksi hakemus, jonka lainanvälittäjä lähettää eteenpäin kaikille lainafirmoille käsittelyä varten. Saat tarjoukset heti näkyviin lainanvälittäjän online-palveluun ja voit käydä ne rauhassa läpi. Vaikka tekisitkin lainanvälittäjän kautta hakemuksen, ei se sido sinua mihinkään. Voit helposti perua hakemuksen jos löysit lainaa muualta tai et saanut sopivaa tarjousta. Yhdistä-lainat.com suosittelee, että aloitat lainojen vertailun välittäjän avulla. Pääset tällä tavalla helposti alkuun ja näet mihin hintaan saisit lainaa lainafirmoilta.

Lainoja myönnetty tänään
Lainahakemusta käsitelty
Lainatarjousta välitetty

Eroon kalliista pikalainoista

Yhdistelylainalla voit säästää satoja euroja kuukaudessa lainanhoitokuluissa. Ota yhdistelylainaa, niin pääset eroon pikalainoista kertaheitolla! Lue vinkkimme ja klikkaa itsesi hakemukseen.

Olet klikkauksen päässä edullisemmasta arjesta!

Löysit jo oikean palvelun – täytä vielä hakemus ja siirry hakemaan yhdistelylainaa!

60%