Lainojen yhdistämisen avulla säästät satasia

Lainojen yhdistäminen sopii henkilöille, jotka haluavat päästä eroon pikaluotoista. Palvelumme auttaa sina löytämään edullisimman yhdistelylainan! Voit rauhassa tutusta tarjouksiin ja klikata itsesi sinulle sopivaan palveluun viimeistelemään hakemus.

Yhdistä lainat yhdellä hakemuksella ja ole iloinen

Yhdistä nykyiset lainasi, niin pääset eroon pikalainoista kertaheitolla. Maksat tämän jälkeen vain yhtä edullisempaa lainaa monen eri luoton sijaan.

Lainanvälittäjästä kannattaa ottaa apua jos etsit palvelua joka auttaisi lainojen yhdistämisessä. Silloin riittää, että lähetät yhden hakemuksen ja saat sen jälkeen monta tarjousta.

Välittäjäpalvelun online-näkymästä pääset vertailemaan lainatarjouksia suoraan ja valitsemaan sinulle sopivimman. Lainanvälittäjän hakemus ei sido sinua mihinkään.

Lainojen yhdistäminen
auttaa talouttasi jaksamaan

Teeme yhteistyötä monen eri lainayhtiön kanssa, joten löydämme sinulle aina edullisimman lainatarjouksen. Yhdistelylainasta saat apua nykyisten lainojen uudelleenrahoitukseen ja säästät samalla lainamenoissa.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen voi olla ajankohtaista niille joilla on monta eri lainaa auki monelle eri lainafirmalle. Tässä vaiheessa kannattaa miettiä olisiko parempi maksaa vain yhtä suurempaa lainaa monen pienen lainan sijaan. Jos sinulla on esim. vanhoja pikavippejä jotka ovat siirtyneet perintään, kannattaa nämä maksaa pois niin nopeasti kun vain mahdollisesti. Jos perinnän kautta laaditussa maksusuunnitelmassa ei pysy, voi olla että lainasi siirtyy ulosoton puolelle.

Parempi vaihto olisi yhdistelylaina, jolla saisit ainakin perinnässä olevat lainat maksettua kerralla takaisin. Tällä tavalla välttäisit mahdollisen ulosoton ja sen myötä tulevan maksuhäiriömerkinnän. Lainojen yhdistämisessä kannattaa kuitenkin aina harkita kannattaako isomman lainan ottaminen. Nykyiset lainat ja maksusuunnitelmat kannattaa aina ensin käydä kunnolla läpi ja katsoa paljonko korkoa ja kuluja tulet maksamaan yhteensä per laina. 

Seuraavaksi kannattaa käydä kaikki yhdistelylainaa tarjoavat lainafirmat läpi. Tässä riittää tekemistä, koska firmoja on noin 20kpl. Sivuilla näkyvät esimerkkilaskelmat eivät ole totuudenmukaisia, koska näissä näkyvä korko on vain esimerkki. Näet oman korkotason vastan kun olet täyttänyt heidän lainahakemuksensa loppuun asti. Kätevämpi vaihtoehto on nykyään lainanvälittäjän käyttäminen. Lainanvälittäjän sivulta löydät yhden hakemuksen jonka avulla saat tarjouksia monelta eri lainafirmalta. Lainahakemuksen jälkeen pääset välittäjän asiakassivulle tarkastelemaan lainatarjouksia rauhassa. Voit myös palata sivulle myöhemmin jos et heti halua tehdä päätöstä. Jos löydät sopivan lainafirman, täytyy sinun vielä siirtyä heidän palveluun viimeistelmään hakemus. Tarvitset siis verkkopankkitunnukset ja jossain tapauksissa palkkakuitin tulotarkistusta varten.

Lainoja myönnetty tänään
Lainahakemusta käsitelty
Lainatarjousta välitetty

Eroon kalliista pikaluotoista

Lainoja yhdistelemällä voit säästää monta sataa euroa lainanhoitokuluissa kuukaudessa. Yhdistä lainasi meidän kauttamme, niin pääset eroon pikaluotoista heti. Klikkaa itsesi hakemukseen jo nyt!

Olet klikkauksen päässä edullisemmasta arjesta!

Löysit jo oikean palvelun – täytä vielä hakemus ja siirry yhdistelemään lainoja!

60%